​PDK shpalos projektin për Parkun e Qytetit, Totaj: Me këto projekte tregojmë se po vjen ndryshimi në Prizren

Kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK) për kryetar të Komunës së Prizrenit, Shaqir Totaj, ka shpalosur projektin për siç tha transformimin e Parkut të Qytetit me infrastrukturë moderne dhe parking nëntokësor. Në ditën e parë të fushatës zgjedhore për balotazhin e 14 nëntorit, Totaj tha se përmes këtyre projekteve po vjen ndryshimi në kryeqytetit … Continue reading ​PDK shpalos projektin për Parkun e Qytetit, Totaj: Me këto projekte tregojmë se po vjen ndryshimi në Prizren