​Pas zjarreve, Kurti shkon në Suharekë: Jam këtu të shoh çka mund të ndihmojmë

Pas zjarreve që përfshinë disa pjesë të Komunës së Suharekës, kryeministri i Kosovës, Albin Kurti shkoi për vizitë. Kurti bashkë me kryetarin e Suharekës, Bali Muharremaj kanë vizituar Zonën Industriale dhe fshatin Studençan. Kurti e Muharremaj vizituan edhe zjarrfikësit në këtë komunë, ku nga aty u bë e ditur për intervenimet që kanë bërë zjarrfikësit … Continue reading ​Pas zjarreve, Kurti shkon në Suharekë: Jam këtu të shoh çka mund të ndihmojmë