​Pacolli kërkon shkarkimin dhe dënimin e ministrit Abrashi për përhapje të virusit

​Pacolli kërkon shkarkimin dhe dënimin e ministrit Abrashi për përhapje të virusit

Deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje, Fitore Pacolli, ka thënë se ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi ka kryer vepër penale.


Sipas saj, Abrashi ka shkelur nenin 249 të Kodit Penal të Republikës së Kosovës (Nr. 06/L-074).

“Ministri më 18 nëntor ka deklaruar se është testuar pozitiv me Covid19 ndërsa me datë 27 paska dal në fushatë. Kinse qenka arsyetuar se me datë 9 nëntor ka dal pozitiv por me datë 10 nëntor ka vizituar aeroportin e Prishtinës për të parë nga afër zbatimin e masave anti-Covid19 . Ministri Abrashi të dënohet për përhapje të virusit në përputhje me ligjin dhe të shkarkohet nga pozita e ministrit”, ka shkruar ai.

Lexo edhe

Video

error: