​Osmani për aksidentin në Kroaci: Dhimbja është e papërshkrueshme e humbja shumë e madhe

Pas aksidentit tragjik që ndodhi në Kroaci në mëngjesin e së dielës ku u përshi autobusi nga Kosova e që dyshohet për vdekjen e dhjetë personave, Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani tashmë ka kontaktuar me Ambasadën e Kosovës në Zagreb dhe autoritetet kroate. Ajo shkruan se me zemër e me shpirt janë me familjet që … Continue reading ​Osmani për aksidentin në Kroaci: Dhimbja është e papërshkrueshme e humbja shumë e madhe