​Osmani kujton Rezallën: E vërteta nuk mund të fshihet, nevojitet drejtësi

Forca të regjimit gjenocidal të Serbisë, më 5 prill të vitit 1999 rrethuan shtëpitë e fshatit Rezallë dhe në mënyrë mizore vranë 98 djem e burra. Presidentja Vjosa Osmani, duke kujtuar këtë masakër, tha se e vërteta nuk mund të fshihet, ndaj do të jetë përkushtim i vazhdueshëm i shtetit. Ajo shtoi se për Rezallën … Continue reading ​Osmani kujton Rezallën: E vërteta nuk mund të fshihet, nevojitet drejtësi