​Osmani dhe Kurti nderojnë Rugovën: Kontribut të çmuar në historinë e Kosovës

Presidentja Vjosa Osmani si dhe kryeministri Albin Kurti bënë homazhe pranë varrit të ish-presidentit Ibrahim Rugova në 16-vjetorin e vdekjes së ish-kryetarit të Lidhjes Demokratike të Kosovës. Osmani dhe Kurti ngritën lart figurën e ish-presidentit dhe kontributin e tij në rrugëtimin e Kosovës për liri dhe pavarësi. Presidentja Osmani, duke e quajtur arkitekt të pavarësisë … Continue reading ​Osmani dhe Kurti nderojnë Rugovën: Kontribut të çmuar në historinë e Kosovës