​OKB, përplasje Shqipëri – Rusi për çështjen e Kosovës

Çështja e Kosovës ka përplasur të martën ambasadorin e Rusisë dhe atë të Shqipërisë në Këshillin e Sigurimit të Organizatës së Kombeve të Bashkuara. Ishte ambasadori rus Vasily Nebenzya, i cili në mbledhjen e Këshillit i Sigurimit të OKB-së tërhoqi një paralele mes luftës pushtuese të Rusisë në Ukrainë dhe luftës së fundit në Kosovë, … Continue reading ​OKB, përplasje Shqipëri – Rusi për çështjen e Kosovës