​Nura bën homazhe në 23-vjetorin e masakrës së Rezallës: Ditë që ngjallë dhimbje e krenari

Në 23-vjetorin e masakrës së Rezallës ku u masakruan 98 martirë, ka bërë homazhe edhe kryetari i Skenderajt, Fadil Nura. Nura u shpreh se kjo është një ditë që ngjallë dhimbje por edhe krenari. Nga aty ai tha se është e dhimbshme fakti që për masakrat dhe gjenocidin serb nuk u dënua askush nga Serbia … Continue reading ​Nura bën homazhe në 23-vjetorin e masakrës së Rezallës: Ditë që ngjallë dhimbje e krenari