​Nuk miratohet mocioni për shkarkim të bordit të ZRrE-së

​Nuk miratohet mocioni për shkarkim të bordit të ZRrE-së

Kuvendi i Kosovës nuk e ka miratuar mocionin për shkarkimin e bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë të iniciuar nga 10 deputetë të  Lidhjes Demokratike të Kosovës.


Prej 75 deputetëve që morën pjesë në votim, 53 deputetë të Lëvizjes Vetëvendosje votuan kundër këtij mocioni, kurse 22 deputetë votuan pro, abstenime nuk pati.

Mocioni për shkarkimin e bordit të ZRrE-së i iniciuar nga LDK mori mbështetjen edhe nga partitë opozitare PDK dhe AAK.

Lexo edhe

Video