​Nuk miratohen një varg raportesh të institucioneve që mbikëqyren nga Kuvendi i Kosovës

​Nuk miratohen një varg raportesh të institucioneve që mbikëqyren nga Kuvendi i Kosovës

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere nuk ka miratuar një varg raportesh të institucioneve të pavarura që mbikëqyren nga Kuvendi i Kosovës.


Komisioni nuk miratoi raportin vjetor financiar të Agjencisë për Menaxhimin e Komplekseve Memoriale të Kosovës për vitin 2020, raportin vjetor Financiar të Këshillit të Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil të Kosovës për vitin 2020, raportin vjetor financiar të Autoritetit Rregullator për Shërbime të Ujit për vitin 2020, raportin vjetor financiar i Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale, si dhe raportin vjetor financiar i Komisionit Rregullativ të Prokurimit Publik.

Komisioni po vazhdon punimet, me pikat tjera të rendit të ditës, ku Sekretari i Kuvendit po raporton për raportin e shpenzimeve për gjashtëmujorin e viti 2021, Kuvendi i Kosovës.

Lexo edhe

Video