​Nuk kalon asnjë nga rezolutat e propozuara nga grupet parlamentare

​Nuk kalon asnjë nga rezolutat e propozuara nga grupet parlamentare

Në mungesë të kourimit nuk ka kaluar asnjë nga propozim- rezolutat e mbetura nga seanca e kaluara.

Pikat e papërfunduara nga seanca plenare e mbajtur më 13, 14 dhe 23 korrik 2020 të cilat u hodhën në votim në senacën e sotme dhe nuk kaluan janë :

1. Votimi Propozim-Rezolutës lidhur me menaxhimin e Pandemisë COVID-19, të propozuar nga GP i LVV-së,


2. Votimi i rekomandimeve lidhur me menaxhimin e Pandemisë COVID-19, të propozuar nga GP i PDK-së.

II. Pikat e papërfunduara nga seanca plenare e mbajtur më 23 dhe 24 korrik 2020:

1. Votimi i Propozim-rezolutës nga debati parlamentar për situatën financiare të Telekomit të Kosovës, pas lejimit të përmbarimit të Vendimit Përfundimtar OEN nr. 20990/MHM, të Gjykatës Ndërkombëtare të Arbitrazhit pranë Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë në Paris, të propozuar nga GP i LVV-së,

2. Votimi i Propozim-rezolutës nga debati parlamentar për të drejtat e pensionistëve kontributdhënës, e propozuar nga deputetja Teuta Haxhiu, e mbështetur edhe nga 7 deputetë tjerë. 

Lexo edhe

Video

error: