​Një pacient hidhet nga dritarja e Klinikës së Kirurgjisë Torakale, vdes

​Një pacient hidhet nga dritarja e Klinikës së Kirurgjisë Torakale, vdes

Një pacient është hedhur nga dritarja e Klinikës së Kirurgjisë Torakale të QKUK-së mëngjesin e sotëm (e diele) dhe ka vdekur. Lajmi është konfirmuar nga Qendra Klinike Universitare e Kosovës.

“Menjëherë janë ndërmarrë masat e nevojshme për ofrimin e ndihmës mjekësore, por përkundër masave reanimatore dhe ndihmës së vazhdueshme nga stafi i Klinikës Emergjente me mjekë konsultantë nga klinikat e tjera, për shkak të plagëve, pacienti nuk ka arritur të mbijetojë”, u tha në njoftim.


Për rastin, QKUK tha se janë informuar organet policore dhe ato të hetuesisë, të cilat po merren me të.

Klinika e Kirurgjisë Torakale është klinika e vetme në Kosovë e cila kirurgjikisht trajton sëmundjet e gjirit dhe te kafazit te kraharorit. Në këtë klinikë, marrin trajtim të gjithë pacientët me sëmundje kirurgjike të gjirit, mushkërive, pleurës dhe bronkeve, mediastinumit, diafragmës dhe murit te kraharorit.

Lexo edhe

Video