​Një nga të aksidentuarit në Kroaci në gjendje të rëndë, 15 të tjerë ende në trajtim

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj ka bërë të ditur se një nga të lënduarit e aksidentit tragjik në Kroaci është në gjendje më të rëndë shëndetësore, dhe 15 të tjerë janë duke u trajtuar në spital. Ndërsa 26 të lënduar tashmë janë liruar. “Edhe dje si dhe gjatë orëve të mbrëmjes, kam qenë në kontakt … Continue reading ​Një nga të aksidentuarit në Kroaci në gjendje të rëndë, 15 të tjerë ende në trajtim