​Një i vdekur dhe 110 raste të reja me COVID

Një person ka vdekur nga COVID-19 në 24 orët e fundit si dhe janë shënuar 110 raste të reja me këtë sëmundje në vendin tonë nga 3.667 testime. Personi që ka humbur jetën është mbi 80-vjeç nga Komuna e Podujevës. Rastet e reja janë nga komunat: Prishtinë 24 raste, Ferizaj 12 raste, Klinë 11, Gjilan … Continue reading ​Një i vdekur dhe 110 raste të reja me COVID