​Nisin përgatitjet për shpërndarjen e vaksinës antiCVOID19

Në sallën “1 tetori” në Prishtinë tashmë ka nisur përgatitjet për shpërndarjen e vaksinës anti-Covid e cila mbrëmë ka arritur në Kosovë. Qytetarët kanë nisur të vijnë dhe të interesohen për marrjen e vaksinave. Xhevdet Lekaj i cili erdhi për të marr vaksinën organizmin e konsideroi jo të mirë pasi tha se nuk ka marr … Continue reading ​Nisin përgatitjet për shpërndarjen e vaksinës antiCVOID19