​Nis seanca për shqyrtimin e vendimit të Qeverisë për masat emergjente për rrymë

Nis seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit të Kosovës për shqyrtimin e vendimit të Qeverisë së Kosovës për Masat e emergjencës në furnizimin e energjisë.


Pas kësaj seanca, nis edhe vazhdimi i seancës plenare ku pritet të mbahet debati parlamentar në lidhje me krizën energjetike në Kosovë, të iniciuar nga Grupi parlamentar i AAK-së.

Po ashtu sot pritet të votohen edhe 5 marrëveshje ndërkombëtare.

Lexo edhe

Video

6 Comments

  • […] ​Nis seanca për shqyrtimin e vendimit të Qeverisë për masat emergjente për rrymë​Kuvendi mblidhet për krizën energjetike dhe masat e Qeverisë […]

  • […] Vendimi nuk nënkupton që masat kufizuese për energji do të merren menjëherë​Nis seanca për shqyrtimin e vendimit të Qeverisë për masat emergjente për rrymë​Kuvendi mblidhet për krizën energjetike dhe masat e […]

  • […] menjëherëAbdixhiku: Kurti ta kthejë diplomën nëse nuk e di se çmimi i rrymës kontraktohet​Nis seanca për shqyrtimin e vendimit të Qeverisë për masat emergjente për rrymë​Kuvendi mblidhet për krizën energjetike dhe masat e […]

  • […] ​Shala: Po përballemi me krizë energjetike për shkak të paaftësisë organizative dhe ndikimit politikRizvanolli: Vendimi nuk nënkupton që masat kufizuese për energji do të merren menjëherëAbdixhiku: Kurti ta kthejë diplomën nëse nuk e di se çmimi i rrymës kontraktohet​Nis seanca për shqyrtimin e vendimit të Qeverisë për masat emergjente për rrymë […]

  • […] Rizvanolli: S’është e vërtetë që kemi bërë presion politik në KEK, tarifat i vendos ZRREKrasniqi: Vendimi i Qeverisë nuk ofron zgjidhje, legalizim për ndaljen e rrymësTahiri: Kryeministri Kurti e la Kosovën në terr për ca vota​Shala: Po përballemi me krizë energjetike për shkak të paaftësisë organizative dhe ndikimit politikAbdixhiku: Kurti ta kthejë diplomën nëse nuk e di se çmimi i rrymës kontraktohet​Nis seanca për shqyrtimin e vendimit të Qeverisë për masat emergjente për rrymë […]

  • […] Rizvanolli: S’është e vërtetë që kemi bërë presion politik në KEK, tarifat i vendos ZRREMurati: Reduktime ka pasur çdo vit, por qeveria nuk është sulmuar sepse në ekzekutiv nuk ka qenë LVVKrasniqi: Rizvanolli nuk po di ta ushtrojë detyrën, po provon e qytetarët kanë mbetur në terrTahiri: Kryeministri Kurti e la Kosovën në terr për ca vota​Shala: Po përballemi me krizë energjetike për shkak të paaftësisë organizative dhe ndikimit politikAbdixhiku: Kurti ta kthejë diplomën nëse nuk e di se çmimi i rrymës kontraktohet​Nis seanca për shqyrtimin e vendimit të Qeverisë për masat emergjente për rrymë […]

Komentet janë të mbyllura.