​Nis mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

​Nis mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Tashmë ka nisur mbledhja e Kryesisë së Kuvendit të Kosovës.


Në të cilën mbledhje do të diskutohet rreth caktimit të seancës ku do të jenë interpelancat e kryeministrit të Kosovës të thirrura nga LVV.

Në këtë mbledhje prezent janë vetëm përfaqësues të Lëvizjes Vetëvendosje (VV), Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK) dhe grupi 6+.

Lexo edhe

Video