​Nis mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

​Nis mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Ka nisur mbledhja e kryesisë së Kuvendit të Kosovës ku pritet të vendoset për mbajtjen e seancës së re plenare.

Kryesia ka një mori pikash në rend të ditës, ku  mes tjerash pritet të vendoset për mbajtjen e dy interpelancave të kryeministrit Avdullah Hoti dhe disa projektligje tjera.


Krahas kësaj, në rend të ditës është edhe votimi në parim i Projektligjit për Mbrojtjen e Vlerave të Luftës së UÇK-së.

Ndërkaq pritet të votohen edhe disa pika të papërfunduara nga seancat e kaluara plenare.

Lexo edhe

Video