​Ngjarjet e datës 8 tetor

​Ngjarjet e datës 8 tetor

Mbahet Seminari i 102-të Rose-Roth i Asamblesë Parlamentare të NATO-s (Hotel “Swiss Diamond”, Prishtinë, ora 08:45)


Autori Hazbi Lalinca përuron tri vepra personale (SHFMU “Vehbi Ibrahimi”, ora 11:30)

Mbahet Festivali Multietnik i këngëve tradicionale dhe Folklorit “BALKANFEST – Kosovë 2022” (“Kino Lumbardhi”, Prizren, ora 18:30)

Video