​Ngjarjet e datës 21 mars

​Ngjarjet e datës 21 mars

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, mban takim me Komitetin komunal për mbrojtje nga Covid-19 dhe Qendrën Operative Emergjente. (Qendra e Studentëve në kampusin e shkollave të mesme në Gjilan, ora 10:00)


Ministrja e Ekonomisë, Punësimit, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike (MEPTINIS), Rozeta Hajdari, mban konferencë. (MEPTINIS, ish-MTI, ora 11:00)

Lexo edhe

error: