​Ngjarjet e datës 13 mars

​Ngjarjet e datës 13 mars

Këshilli për Mbrojtjen e Konsumatorit pranë Departamentit për Mbrojtjen e Konsumatorit në Ministrinë e Ekonomisë, Punës, Tregtisë, Industrisë dhe Investimeve strategjike dhe OJQ “Konsumatori” mbajnë konferencë. (Hotel “Sirius”, ora 10:00)

Mbahet mbledhja e Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike (Kuvendi i Kosovës, salla N204, ora 10:00)

Drejtuesit e Komunës së Mitrovicës do të nderojnë me homazhe viktimat e masakrës së tregut. (Mitrovicë, ora 11:00)


Mbahet ceremonia e dhurimit të materialit dhe pajisjeve mbrojtëse për personelin shëndetësor në parandalimin e koronavirus. (Instituti i Shëndetit Publik, ora 11:30)

Mbahet mbledhja e Komisionit për Buxhet dhe Transfere (Kuvendi i Kosovës, sallat C203, ora 11:30)

Komuna e Gjakovës mban takim të përbashkët me gjithë përfaqësuesit e institucioneve shëndetësore publike dhe private, që veprojnë në territorin e Komunës së Gjakovës. (Salla e Kuvendit Komunal të Gjakovës, ora 12:00)

Lexo edhe

error: