​Në të gjithë vendin në trajtim mjekësor 19 raste me COVID-19 pozitivë

​Në të gjithë vendin në trajtim mjekësor 19 raste me COVID-19 pozitivë

Klinikat COVID-19 të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe spitalet e përgjithshme në trajtim mjekësor kanë 19 pacientë të konfirmuar me COVID-19 pozitivë dhe 23 post-COVID.

Me oksigjeno-terapi janë 14 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive nuk ka asnjë pacient.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 8 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 22 pacientë post-COVID


Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, nuk ka pacient

Spitali i Prizrenit, 2 pacientë

Spitali i Pejës, 5 pacientë

Spitali i Gjakovës, 4 pacientë

Spitali i Ferizajt, 1 pacient post-COVID

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.