​Në Prishtinë sot fillon vaksinimi kundër gripit sezonal

​Në Prishtinë sot fillon vaksinimi kundër gripit sezonal

Në Komunë e Prishtinës sot do të fillojë administrimi i vaksinës kundër gripit sezonal.

Qytetarët e Prishtinës vaksinën mund ta marrin sot duke filluar nga ora 08:00 deri në ora 19:00.

Kryetari aktual i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka treguar se vaksinim do të bëhet në sallën “1 Tetori”.

Prioritet për vaksinim do të jenë punëtorët shëndetësorë, personat mbi moshën 65-vjeç, personat me sëmundje kronike, shtatëzanat dhe fëmijët me imunitet më të dobësuar.

Njoftimi i plotë i Shpend Ahmetit:

Njoftim rreth vaksinimit kundër gripit sezonal! 💉🦠

Nesër me datë 28 tetor 2021, fillon administrimi i vaksinës kundër gripit sezonal.


Vaksinën mund ta marrin të gjithë qytetarët e Prishtinës nga ora 08:00 deri në ora 19:00 në sallën 1 Tetori.

Grupet me prioritet për vaksinim janë:

– Punëtorë shëndetësor 👩‍⚕️🧑‍⚕️👨‍⚕️

– Personat mbi moshën 65 vjeç 🧓👴

– Personat me sëmundje kronike 🫀

– Shtatzënat 🤰

– Fëmijët me imunitet të dobësuar👧🧒

Ju lusim të paraqiteni për vaksinim dhe mbrojtjen e shëndetit tuaj!

Lexo edhe

Video