​Në gjendje të mjerueshme, banorët e rrugës “Muharrem Fejza” pak shpresë që punët do të kryhen shpejt

Mjaftonin vetëm edhe reshjet e shiut, për ta bërë edhe më vështirë të kalueshme rrugën “Muharre Fejza” në lagjen Mati 1 të kryeqytetit.   Kjo rrugë është bërë problem i kamotshëm për qytetarët që banojnë dhe frekuentojnë atë zonë. Rrugë me ujë e baltë po detyrohen qytetarët të kalojnë çdo ditë. Edhe më e vështirë … Continue reading ​Në gjendje të mjerueshme, banorët e rrugës “Muharrem Fejza” pak shpresë që punët do të kryhen shpejt