​NATO diskuton strategjinë afatgjatë për Rusinë

Ministrat e Jashtëm të NATO-s do të takohen në Berlin këtë fundjavë për të diskutuar strategjinë e tyre afatgjatë, së bashku me perspektivat e mundshme të NATO-s, Finlandës dhe Suedisë. NATO ka parë një rritje të rëndësinë së saj gjeopolitike, pas pushtimit të Ukrainës nga Rusia dhe së shpejti mund të marrë anëtarë të rinj. Takimi … Continue reading ​NATO diskuton strategjinë afatgjatë për Rusinë