​Nagavci dhe Szunyogun mbajnë konferencë të përbashkët për medie

​Nagavci dhe Szunyogun mbajnë konferencë të përbashkët për medie

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, ambasadori i BE-së në Kosovë, Tomas Szunyog, si dhe Mimika Dobroshi nga Zyra e Erasmus+ do të mbajnë konferencë të përbashkët për medie.


Konferenca pritet të mbahet në ora 10, në Ministrinë e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MASHTI).  

Lexo edhe

Video