​Murati: Bizneset t’i rritin pagat, qeveria do t’i mbështesë

Ministri i Financave Hekuran Murati ka thënë se secili biznes që ka rritur pagat e punëtorëve nga shtatori e këtej, dhe dëshiron të përfitojë nga mbështetja e qeverisë, mund të aplikojë në platformën EDI deri më 20 dhjetor. Ai në një postim në Facebook ka publikuar edhe formën e aplikimit për bizneset dhe hapat që … Continue reading ​Murati: Bizneset t’i rritin pagat, qeveria do t’i mbështesë