​MPJD konfirmon: 10 të vdekur nga aksidenti në Kroaci, 15 me lëndime më të rënda

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës (MPJD), nga komunikimi me autoritetet kroate njoftoi se nga të dhënat e konfirmuara deri në orën 11:30, si pasojë e një aksidenti tragjik në trafik që ndodhi në Slavonski Brod të Kroacisë kanë humbur jetën 10 persona, bashkëatdhetarë, 44 persona kanë marrë ndihmë mjekësore dhe prej tyre 15 janë … Continue reading ​MPJD konfirmon: 10 të vdekur nga aksidenti në Kroaci, 15 me lëndime më të rënda