​Ministri Murati në interpelancë për faljen e gjobave gjatë pandemisë

Kuvendi i Kosovës do të mbajë sot seancën e radhës, e cila do të jetë vazhdimësi e asaj që u mbajt dje. Seanca do të fillojë në orën 10:00, ku do të ketë dy pika të rendit të ditës. Propozim-vendimet për ndryshimin dhe plotësimin e Vendimit nr. 08-V-006, dt. 02.04.2021 për formimin e komisioneve parlamentare. … Continue reading ​Ministri Murati në interpelancë për faljen e gjobave gjatë pandemisë