​Meta kundërshton Ramën, paraqet rezervat për iniciativën rajonale “Ballkani i Hapur”

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta ka shprehur rezervat e tij për iniciativën rajonale Ballkani Hapur. Ai gjatë një ligjërate në kolegjin AAB në Prishtinë, tha se kjo nismë nuk gëzon mbështetje financiare nga Bashkimi Evropian dhe se po i jepet një rol Serbisë rajon, ani pse vazhdimisht glorifikojnë fantazmën e ish kasapit të Ballkanit, Millosheviq. … Continue reading ​Meta kundërshton Ramën, paraqet rezervat për iniciativën rajonale “Ballkani i Hapur”