​Mehmeti mungon për arsye shëndetësore, shtyhet shqyrtimi i raportit vjetor të BQK-së

​Mehmeti mungon për arsye shëndetësore, shtyhet shqyrtimi i raportit vjetor të BQK-së

Mehmeti mungon për arsye shëndetësore, shtyhet shqyrtimi i raportit vjetor të BQK-së

Mbledhjen e Komisionit për Buxhet, Punë dhe Transfere që nisi me 40 minuta vonesë, e ka kryesuar fillimisht zëvendëskryetari i këtij Komisioni, Mërgim Lushtaku për shkak të mungesës së prezencës së kryetarit Armend Muja.


Deputeti nga PDK, Lushtaku kritikoi kryetarin Muja, duke thënë se deputeti në fjalë nuk është hera e parë që vonohet në mbledhjet e komisionit.

Ndërsa, në mungesë të guvernatorit të BQK-së, Fehmi Mehmeti, për shkak gjendjes së tij shëndetësore me grip, komisioni vendosi që raportin vjetor të BQK-së ta shtyjë për mbledhjen e radhës, po kështu vendosi edhe për raportin financiar vjetor të Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale.

Derisa komisioni aktualisht po shqyrton raportin vjetor të Komisionit të Pavarur për Media.

Lexo edhe

Video