​Mbyllen Lojërat Olimpike “Tokio 2020”, aty ku Kosova shkëlqeu me dy medalje të arta

​Mbyllen Lojërat Olimpike “Tokio 2020”, aty ku Kosova shkëlqeu me dy medalje të arta

Sot janë zhvilluar edhe garat e fundit në Lojërat Olimpike Tokio 2020 duke i dhënë kështu edhe fundin e këtij organizimi të madh ku Kosova u përfaqësua me 11 atletë dhe rrëmbeu dy medalje të arta.


Ishin Distria Krasniqi dhe Nora Gjakova ato që prekën majat e sportit të xhudos duke u stolisur me medalje të arta për t’i dhënë një jehonë të madhe flamurit të Republikës së Kosovës që u ngrit mbi flamujt e shteteve më të mëdha botërore, përcjellë KosovaPress.

Në këto Lojëra Olimpikë, ishin Shtetet e Bashkuara të Amerikës që rrëmbyen numrin më të madh të trofeve me gjithsejtë 113 medalje, 39 prej tyre të arta.

Lexo edhe

Video

error: