​Marrëveshja Serbi–Rusi, ambasadori rus në OKB: Kemi lidhje historike me Serbinë

Ambasadori rus Vasily Nebenzya, në mbledhjen e Këshillit i Sigurimit të OKB-së ka kujtuar edhe njëherë lidhjet e forta që Serbia dhe Rusia kanë njëra-tjetrën, duke thënë se “Serbia dhe Rusia kanë lidhje historike”. Serbia dhe Rusia së fundi kanë nënshkruar një marrëveshje e cila u kritikua nga Perëndimi, për uljen e Serbisë në dy … Continue reading ​Marrëveshja Serbi–Rusi, ambasadori rus në OKB: Kemi lidhje historike me Serbinë