​Lushtaku “detyron” Rakiqin të respektojë ezanin (VIDEO)

​Lushtaku “detyron” Rakiqin të respektojë ezanin (VIDEO)

Ministri i Ministrisë së Pushtetit Lokal, Goran Rakiq ka raportuar para anëtarëve të Komisionit për Qeverisje Lokale, Administratë Publike, Zhvillim Rajonal dhe Media.

Derisa po mbahej ky komision është thirr ezani, për çka kryetari i këtij komisioni, Mërgim Lushtaku ka kërkuar nga Rakiq që ndalë fjalimin derisa të përfundojë thirrja e ezanit.


Ndonëse tha se nuk këtë nuk e përcakton ndonjë rregullore, megjithatë ai pranoi që të ndaloj derisa të thirret Ezani, raporton KosovaPress.

Më poshtë sjellim videon:

Lexo edhe

Video

error: