​Lladrovci: Qytetarët sot treguan se kush është zot shtëpie në Drenas, dëshmuam se jemi bastion i PDK-së

​Lladrovci: Qytetarët sot treguan se kush është zot shtëpie në Drenas, dëshmuam se jemi bastion i PDK-së

Edhe për katër vitet e ardhshme Komuna e Drenasit në krye të udhëheqjes do ta ketë Ramiz Lladrovcin.

Në raundin e dytë të zgjedhjeve lokale që u mbajtën këtë 14 nëntor, sipas rezultateve preliminare të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Lladrovci ka siguruar 54,14 përqind të votave. Ndërsa kundërknadidati i tij nga DD, Driton Ajazi, 45,86%.


Pas rezultatit të zgjedhjeve, ka reaguar Lladrovci duke thënë se fitorja në PDK dëshmon se Drenasi është bastion i PDK-së.

“Sot ishte një ditë e madhe për qytetarët e komunës së Drenasit, qytetarët vendosën për qeverisjen e mirë të kryetarit të Drenasit, ata vendosën për Drenasin. Fitorja e PDK-së sonte me Drenasin u rrit, dëshmuam se jemi bastion i PDK-së. Qytetarët sot treguan se kush është zot shtëpie në Drenas. Faleminderit. Jam krenar me Drenasin dhe qytetarët tanë! Faleminderit qytetarë, ju lumtë aktivistë dhe drejtues të PDK-së të nivelit qendror e lokal. Fitorja e PDK-së në Drenas, është përshëndetje e sinqertë për shokët tanë që fizikisht nuk janë me ne. Është fitore e të gjithëve, faleminderit! Vazhdojmë me qeverisje të mirë. Bashkë për Drenasin! P.S. Falënderoj të gjithë shokët, miqtë, dashamirët, familjarët e dëshmorëve, veteranët dhe invalidët e UÇK-së, të gjithë qytetarët që iu gëzuan fitores tonë në Drenas. Në veçanti e falënderoj miqtë e mi, Ali Ahmetin dhe Bedri Islamin. Në pamundësi të përgjigjem ndaj të gjitha urimeve, ju falënderoj të gjithëve, me të mira ua kthefsha”, ka shkruar Lladrovci në “facebook”.

https://kosovapress.com/wp-admin/post.php?post=247161&action=edit

Lexo edhe

Video