​Lista e LVV për Kuvendin Komunal të Gjakovës, prirë nga kandidatura e Kusari-Lilës

​Lista e LVV për Kuvendin Komunal të Gjakovës, prirë nga kandidatura e Kusari-Lilës

Lëvizja Vetëvendosje do të garojë me Mimoza Kusari – Lilën si kandidate për kryetare të Gjakovës si dhe me 38 kandidatë për Asamblenë komunale, listë kjo që është publikuar sot.

Ashtu sikurse edhe kandidatura për kryetar, edhe lista ka në përbërje anëtarë të Lëvizjes Vetëvendosje si dhe të Alternativës.

Me numër një në listë, ose bartës i saj, është sekretari organizativ i Qendrës së Lëvizjes Vetëvendosje në Gjakovë, Ngadhnjim Dana.

Në listë vihet re edhe prezenca e zëvendësministrit të Zhvillimit Rajonal, Agon Dobruna.

Kandidate për kryetare: Mimoza Kusari Lila

Lista e kandidatëve për Asamble:

1. Ngadhnjim Dana

2. Mimoza Shala

3. Don Dobruna

4. Neshet Këpuska

5. Kreshnik Alija

6. Shqipe Daija Fejza

7. Agim Buza

8. Ali Tafarshiku

9. Diana Qarkagjija

10. Ermal Kusari

11. Salih Golaj

12. Drita Buza

13. Ledian Rexha

14. Hasan Krasniqi

15. Dhurata Xhahnemi

16. Hekuran Soba


17. Agon Dobruna

18. Brikenda Karaqi

19. Mustafa Domi

20. Astrit Jusufi

21. Sevdije Haxhibeqiri

22. Halil Cenaj

23. Basri Komoni

24. Lirije Haraqija

25. Luan Muzlija

26. Lirim Bicurri

27. Marigona Nuza

28. Genc Hoxhaj

29. Gazmend Hoti

30. Nesrete Nuka

31. Hysen Berisha

32. Demë Avdijaj

33. Time Hasani

34. Lazër Nrejaj

35. Aurora Shehdadi

36. Dijana Maloku Xërxa

37. Vlora Bakalli Komoni

38. Burim Qarri

Lexo edhe

Video

error: