​Limaj: Sonte u instalua sistemi një partiak në Kosovë

​Limaj: Sonte u instalua sistemi një partiak në Kosovë

Me zgjedhjen e Vjosa Osmanit Presidente të Kosovës, u instalua sistemi një partiak në Kosovë, kështu thotë kryetari i Nisma Socialdemokrate, Fatmir Limaj.

Limaj shkruan se sistemi partiak në Kosovë u instalua me ndihmën e atyre që i thonë vetes opozitë.


Ai ka ftuar zërin  vërtet opozitarë që të bëhet bashkë në mbrojte të shtetit kushtetues dhe vlerave demokratike.

“Sonte u instalua sistemi një partiak në Kosovë, fatkeqësisht me ndihmën e atyre që i thonë vetes opozitë. Kjo ndodhë veç në vendin tonë. Ftoj zërin e vërtetë opozitarë të bëhet bashkë në mbrojtje të shtetit kushtetues dhe vlerave demokratike të vendit tonë”, ka shkruar Limaj.

Lexo edhe

Video