​Lekaj: Nga kjo qeveri nuk po shihet asnjë plan për të ndihmuar bizneset

Deputeti nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Pal Lekaj thotë se nga kjo qeveri nuk p shihet ndonjë iniciativë apo planifikim ekonomik që do u dal në ndihmë bizneseve dhe qytetarëve. Lekaj ngriti si shqetësim edhe uljen e të ardhurave në nivelin lokal. “Qytetarët nuk harrojnë që Vetëvendosje ishte ajo që bllokoi me muaj … Continue reading ​Lekaj: Nga kjo qeveri nuk po shihet asnjë plan për të ndihmuar bizneset