​Lansohet protokolli shtetëror për trajtimin e rasteve të dhunës seksuale

Është lansuar sot protokolli shtetëror për trajtimin e rasteve të dhunës seksuale,  ku kryeministri Albin Kurti ka thënë se jo rrallëherë sistemi i drejtësisë ka pësuar nga brishtësia e vet. Sipas tij, kryerësit e veprave duhet të marrin dënime meritore dhe se kjo është betejë që u takon të gjithëve. Kreu i ekzekutivit tha se … Continue reading ​Lansohet protokolli shtetëror për trajtimin e rasteve të dhunës seksuale