​Kuvendit i rekomandohet miratimi i Projektligjit për dërgimin e FSK-së jashtë vendit

Komisioni parlamentar për Çështje të Sigurisë dhe të Mbrojtjes ka i ka rekomanduar Kuvendit miratimin në parim të Projektligjit për dërgimin e Forcës së Sigurisë së Kosovës jashtë vendit. Po ashtu komisioni ka miratuar nismën legjislative për hartimin e projektligjit për komisionarin parlamentar për FSK-në. Ky komisioni ka miratuar edhe grupet përgjegjëse për këtë fushë, … Continue reading ​Kuvendit i rekomandohet miratimi i Projektligjit për dërgimin e FSK-së jashtë vendit