​Kuvendit do t’i rekomandohet shkarkimi i anëtarit të KGjK-së, Driton Muharremi

​Kuvendit do t’i rekomandohet shkarkimi i anëtarit të KGjK-së, Driton Muharremi

Pas mbledhjes së jashtëzakonshme të Komisionit për Legjislacion, kryetari i këtij komisioni Adnan Rrustemi tha se kanë marr vendim për t’i rekomanduar Kuvendit shkarkimin e një anëtari të Këshillit Gjyqësor të Kosovës(KGjK), Driton Muharremi, pas publikut të përgjimeve.


“Sot komisioni për legjislacion brenda përgjegjësive kushtetuese e ligjore që ka dhe në përpjekje për të ruajtur integritetin pavarësime dhe paanshmërinë e sistemit tonë të drejtësisë mori vendim me unanimitet të plotë që ti rekomandoj seancës shkarkimi e zotit Muharremi”, tha Rrustemi.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.