​Kuvendi s’ka kuorum, dështon të miratojë tri projektligje

​Kuvendi s’ka kuorum, dështon të miratojë tri projektligje

Kuvendi i Kosovës, në seancën e sotme plenare ka dështuar të miratojë tri projektligje.

Në mungesë kuorumi, legjislativi dështoi të miratojë në lexim të dytë, Projektligjin për ekzekutimin e sanksioneve penale, Projektligjin për Shërbimin Korrektues të Kosovës dhe Projektligjin për Shërbimin Sprovues të Kosovës.


Në këto projektligje opozita u përmbajt nga votimi, ndërsa mazhoranca nuk i kishte numrat për miratimin e tyre.

Seanca e  Kuvendit po vazhdon, ku po diskutohet për Projektligji për Byronë Shtetërore për Verifikimin dhe Konfiskimin e Pasurisë së Pajustifikueshme.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.