​Kuvendi shqyrton mocionin për shkarkimin e bordit të ZRrE-së

​Kuvendi shqyrton mocionin për shkarkimin e bordit të ZRrE-së

Kuvendi i Kosovës do të vazhdojë sot seancën plenare në të cilën pritet të shqyrtohen pikat e papërfunduara nga seanca plenare, e mbajtur më 16, 22, 23, 30 qershor dhe 1 korrik.

Sipas njoftimit, në këtë seancë do të shqyrtohen pesë pika të rendit të ditës.

Këto janë pikat e rendit të ditës:

19.  Shqyrtimi i Raportit vjetor të Performancës së Zyrës Kombëtare të Auditimit për vitin 2021,

20.  Shqyrtimi i Raportit vjetor financiar i Zyrës Kombëtare të Auditimit për vitin 2021.


II. Pikat e papërfunduara nga Seanca plenare, e mbajtur më 30 qershor dhe 1 korrik 2022:

6.  Votimi në lexim të dytë i Projektligjit nr.08/L-108 për deklarimin, prejardhjen dhe kontrollin e pasurisë dhe të dhuratave,

7.  Votimi  i Raportit vjetor të Agjencisë Kosovare të Privatizimit për vitin 2021,

8.  Shqyrtimi i Mocionit për shkarkimin e Bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë,

9.  Formimi i Komisionit ad-hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për një (1) anëtar të Bordit për Ankesa të Mediave.

Lexo edhe

Video