​Kuvendi miraton rezolutën që dënon gjenocidin në Srebrenicë

Deputetët e Kuvendit të Kosovës me 89 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim kanë miratuar rezolutën për dënimin e gjenocidit në Srebrenicë. Këtë rezolutë e mbështetën të gjitha grupet parlamentare, me përjashtim të Listës Serbe, e cila lëshoi sallën në momentin që u inicua kjo rezolutë. Deputeti Bahri Shabani nga koalicioni Vakat paraqiti projekt-rezotën … Continue reading ​Kuvendi miraton rezolutën që dënon gjenocidin në Srebrenicë