​Kuvendi miraton rezolutë për Projektligjin për zyrtarët publikë

​Kuvendi miraton rezolutë për Projektligjin për zyrtarët publikë

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë miratuar një rezolutë, ku i kërkohet Qeverisë së Kosovës që të sjell në Kuvend, Projektligjin për zyrtarët publikë deri më 15 tetor.

Pas interpelancës me ministrin e Punëve të Brendshme dhe Adminsitratës Publike, Xhelal Sveçla, të zgjedhurit e popullit me 72 vota pro miratuan rezolutën e propozuar nga AAK-ja.


Kuvendi po vazhdon punimet e seancës së sotme me pikat e tjera të rendit të ditës.

Lexo edhe

Video