​Kuvendi miraton Projektligjin për mbrojtjen e informacionit të klasifikuar

​Kuvendi miraton Projektligjin për mbrojtjen e informacionit të klasifikuar

Kuvendi i Kosovës e ka miratuar në parim Projektligjin për mbrojtjen e informacionit të klasifikuar.


Projektligji mori 65 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim.

Në seancën plenare të Kuvendit, në rend dite janë edhe shqyrtimi i propozim-rezolutës për gjendjen në sektorin e shëndetësisë, shqyrtimi i rekomandimeve lidhur me raportin e auditimit për pasqyrat financiare të Ministrisë së Shëndetësisë për vitin 2021 dhe shqyrtimi i rekomandimeve lidhur me raportin e auditimit për pasqyrat financiare të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës për vitin 2021.

Lexo edhe

Video