​Kuvendi mblidhet për krizën energjetike dhe masat e Qeverisë

Deputetët e Kuvendit të Kosovës do të mblidhen sot në dy seanca të ndryshme. E para e cila nis në ora 11:00 është seancë e jashtëzakonshme për shkak të vendimit të Qeverisë së Kosovës për të shpallur gjendjen e emergjencës energjetike, masa të cilat duhet të marrin miratimin e përfaqësuesve të popullit. Ndërsa, seanca e … Continue reading ​Kuvendi mblidhet për krizën energjetike dhe masat e Qeverisë