​Kuvendi i Kosovës dhe ai i Shqipërisë sot do të nënshkruajnë memorandum bashkëpunimi

​Kuvendi i Kosovës dhe ai i Shqipërisë sot do të nënshkruajnë memorandum bashkëpunimi

Sot në Tiranë, kryetari i Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca dhe kryetarja e Kuvendit të Shqipërisë, Lindita Nikolla, do të nënshkruajnë memorandum bashkëpunimi midis dy parlamenteve.


Memorandumi nënshkruhet në Kuvendin e Shqipërisë, në Tiranë, në orën 12:00.

Pas nënshkrimit të memorandumit, Konjufca dhe Nikolla do të mbajnë konferencë të përbashkët për media.

Lexo edhe

Video