​Kusari-Lila për rezolutën PDK-së: Ka kërkesa “paushalle”, logjika e njëjtë por qeveria tjetër

Ushtruesja e detyrës së shefes së grupit parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, Mimoza Kusari-Lila ka kritikuar rezolutën e paraqitur në këtë seancë të Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), madje dhe thirrjen e kësaj seance e ka quajtur si të vonuar. Kusari-Lila tha se tani nuk është qeveria e LDK-së ku PDK mund të thërras seanca për … Continue reading ​Kusari-Lila për rezolutën PDK-së: Ka kërkesa “paushalle”, logjika e njëjtë por qeveria tjetër