​Kusari-Lila: Pas 30 ditësh nuk ka argumente për të kontestuar vendosjen e reciprocitetit

Shefja e deputetëve të Lëvizjes Vetëvendosje, Mimoza Kusari-Lila ka thënë se veprimet e qeverisë së Kosovës lidhur me situatën në veri ishin mirë të koordinuara me ambasadat e QUINT-it dhe KFOR-in. Ajo ka thënë se në raste të tilla duhet besuar veprimet e qeverisë dhe jo sipas saj dezinformatat e atyre që synojnë të destabilizojnë … Continue reading ​Kusari-Lila: Pas 30 ditësh nuk ka argumente për të kontestuar vendosjen e reciprocitetit